Επιπλοεξοπλιστική

ΕΠΙΠΛΟΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ - Η Εταιρεία

ΕΠΙΠΛΟΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ - Στρουμπάκης Γιώργος

Η εταιρεία μας

Η ΕΠΙΠΛΟΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ είναι μια αμιγώς Ελληνική βιοτεχνία παραγωγής επαγγελματικού και οικιακού επίπλου, από τις πιο παλιές του χώρου, καθώς επίσης και από τις ελάχιστες που συνεχίζουν να υποστηρίζουν την κατασκευή του ελληνικού ποιοτικού επίπλου με εφόδια την υποδομή, την τεχνογνωσία και φυσικά το πάθος για ποιοτική και αξιόπιστη δουλειά.

Με νέο διακριτικό τίτλο και σε νέο χώρο κουβαλώντας όμως μια εμπειρία 20 και πλέον ετών στο χώρο του επίπλου, ο Γιώργος Στρουμπάκης και η συνεργάτες του έχουν πετύχει να κερδίσουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη όσων τους εμπιστεύτηκαν προσφέροντας ποιοτικές, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.

Πρωτοποριακά σχέδια

Στην έκθεσή μας μπορείτε να δείτε αρκετά πρωτοποριακά σχέδια σε: Καρέκλες – τραπέζια - σκαμπό – πολυθρόνες – καναπέδες - τραπεζαρίες - έπιπλα κήπου και εξοχής που θα εξοπλίσουν και θα δώσουν μια ξεχωριστή εικόνα στον χώρο σας.

Με συνεχή εξέλιξη, διαρκή έρευνα των τάσεων της αγοράς η ΕΠΙΠΛΟΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ – ΣΤΡΟΥΜΠΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ μπορεί να δηλώνει με περηφάνια ότι γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πώς να προσφέρει ασύγκριτη ποιότητα και υπηρεσίες, που οδηγούν στην απόλυτη ικανοποίηση των σύγχρονων απαιτήσεων αλλά και της κάθε διακοσμητικής αντίληψης.

Ποιοτικά και διαχρονικά έπιπλα

Με αγάπη για το ξύλο και σεβασμό στον πελάτη, έμπειρους τεχνίτες με γνώσεις και εμπειρία και με τη βοήθεια των σύγχρονων και εξειδικευμένων μηχανημάτων, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ποιοτικά και διαχρονικά έπιπλα για το εστιατόριο - καφέ μπαρ - ξενοδοχείο και κάθε είδους επαγγελματικό ή οικιακό σας χώρο.

Επίσης μπορείτε να μας δείξετε το σχέδιο της αρεσκείας σας και να σας το φτιάξουμε όπως ακριβώς το ονειρεύεστε.

Περιηγηθείτε στην σελίδα μας στο internet και μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες η απορίες.

top